TJENESTER

Alle tjenester jeg tilbyr er håndarbeid som krever mye trening, erfaring og presisjon. Hvis du har noen spørsmål angående pris på tjenester og anbefalinger, ikke nøl med å sende en melding via "kontakt" på nettsiden eller på facebook.  Gjerne skrive hvilket bilmerke, modell og årsmodell + noen bilder av bilen. Så blir det enklere for meg å hjelpe.

Solfilm bil: Jeg bruker solfilm av merket Xpel, der du kan velge mellom 5,15,20,35 og 50% på lys-gjennomslipp. Jeg gir garanti på solfilmen så lenge du eier bilen. (ikke lovlig med solfilm på fremdører, så du kan risikere og måtte rive ved kontroll)

Folie bil:  Grunnet begrenset kapasitet tar jeg ikke på meg helfoliering fremover. Men kan ordne folie på mindre deler av bilen for eksempel: panser, tak etc. 

Xpel ppf (paint protection film): Jeg kan montere transparent lakkbeskyttelse-folie på deler av din bil. for eksempel: innsteg dører/bagasjerom, innom håndtak, lykter, panser etc. (monterer ikke på hele biler)

Lyktefilm: kan montere lyktefilm med tonet/mørk farge på lykter. Denne beskytter i tillegg mot riper/steinsprett. (den er ikke lovlig, så du kan risikere og måtte rive ved kontroll)


Chromedelete: hvis du ikke liker chromelister på bilen din, kan jeg foliere de. Mest vanlig er å foliere de i sort folie. Der kan man velge mellom matt, satin og blank finish på folien.